>>
 
 

Δωρεάν Webinar "Τεχνικές Πώλησης"
Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 10:53

Free WebinarΠάνω από 480 συμετοχές στο Δωρεάν Webinar "Τεχνικές Πώλησης", που διοργανώσαμε την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου!

 

Αν θέλετε και εσείς να δείτε το video (διάρκειας 70 περίπου λεπτών) με την παρουσίαση, απλά συμπληρώστε το email σας στην φόρμα που ακολουθεί και θα λάβετε άμεσα στο email σας το link με το video.

Παρακολουθήστε το video του Δωρεάν Webinar "Τεχνικές Πώλησης"

 

* indicates required

 

Με την συμπλήρωση του email σας στην παραπάνω φόρμα θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Μόλις επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας θα λάβετε άλλο email με το link του video.

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο info[@]learningevolution.gr

Γράφτηκε από τον/την George Rallakis

Σειρά webinars για την Κρίση
Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 14:16

emptyΌλοι μας νιώθουμε στην επιχείρηση μας καθημερινά τις επιπτώσεις της κρίσης. Μείωση τζίρου, μείωση κερδών, αδυναμία είσπραξης οφειλών, αδυναμία αποπληρωμής υποχρεώσεων, αυστηρότεροι και περισσότεροι έλεγχοι από τον κρατικό μηχανισμό, εξοντωτικά πρόστιμα. Πόσοι όμως γνωρίζουμε που οφείλεται η κρίση; Και δεν εννοώ την απλή γενικευμένη άποψη από τα χρέη της χώρας, ή από το μεγάλο δημόσιο τομέα, αλλά πόσοι από εμάς έχουν μια ολοκληρωμένη και πραγματική εικόνα για την κρίση και που οφείλεται. Σίγουρα πολλοί λίγοι. Η άποψη μας για την κρίση έχει κατακλιστεί από κομματικές και ιδεολογικές κραυγές, από τις ακατανόητες απόψεις των «ειδικών» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που περισσότερο μας μπερδεύουν παρά μας βοηθούν να αντιληφθούμε την πραγματικότητα.

Είναι όμως σημαντικό να γνωρίζουμε που οφείλεται η κρίση;

Είναι όμως σημαντικό να γνωρίζουμε που οφείλεται η κρίση; Όπως σε κάθε πρόβλημα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα πραγματικά αίτια που το προκαλούν  ώστε να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε. Πολλές φορές «μένουμε» στα συμπτώματα ενός προβλήματος (στην περίπτωση μας για παράδειγμα, στην έλλειψη ρευστόwebinarsτητας στην αγορά) και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε, μόνο για να δούμε λίγο αργότερα ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν έχει λυθεί και επιστρέφει με άλλη μορφή (σύμπτωμα) (στο παράδειγμα μας, μειωμένη αγοραστική δυνατότητα).

Εμείς πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για κάθε επιχειρηματία να γνωρίζει τις πραγματικές αιτίες που προκαλούν την κρίση, όπως και τις εναλλακτικές που υπάρχουν για την επιχείρηση του. Για το λόγο αυτό έχουμε ετοιμάσει μια σειρά τριών ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) τα οποία είναι σχεδιασμένα για να σας δώσουν όλες εκείνες τις πληροφορίες και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να κατανοήσετε πως δημιουργήθηκε η κρίση, τι σημαίνει για την επιχείρηση σας, και πως μπορείτε να την αντιμετωπίσετε. Η θεματολογία των τριών webinars αναλύεται παρακάτω:

  1. Η Κρίση, τι σημαίνει για την επιχείρηση σας και πως αντιμετωπίζεται.
  2. Οι αλλαγές του ΚΦΑΣ για το 2014 και τα νέα πρόστιμα.
  3. Αντιμετωπίστε τα χρέη της επιχείρησης σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία κάντε κλικ εδώ ή στο banner στα δεξιά σας.

Neuromarketing youtube video
Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 17:13

Δείτε το video για το neuromarketing που ανεβάσαμε στο κανάλι μας στο youtube. Περιμένουμε τα σχόλια σας.

Affiliate Marketing
Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 12:17

Τι είναι το affiliate marketing;

Το affiliate marketing «επινοήθηκε» το 1989 από τον κύριο William J. Tolbin, ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας PC Flowers & Gifts και ήταν ένας τρόπος για να προωθήσει την επιχείρηση του, ο οποίος αποδείχθηκε πολύ επικερδής. Τον Ιούλιο του 1996 το AMAZON (το γνωστό) ξεκίνησε το δικό του πρόγραμμα affiliate marketing το οποίο είναι ακόμη μέχρι σήμερα ένα από τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα τέτοια συστήματα. Το Affiliate marketing είναι ένας τύπος του Performance Based Marketing, δηλαδή του marketing βασισμένου σε αποτελέσματα, και αφορά προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών στο internet.

 

Affiliate marketingΑς δούμε τα μέρη ενός δικτύου Affiliate Marketing. Ξεκινάμε με τον διαφημιζόμενο, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο ενδιαφέρετε να προωθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Το επόμενο μέρος της εξίσωσης είναι ο affiliate, ο συνεργάτης που θα αναλάβει να προωθήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα με αντάλλαγμα κάποια χρηματική αμοιβή. Τέλος, ο καταναλωτής ο οποίος λόγο της προώθησης που θα κάνει ο affiliate, θα μεταβεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα και θα πραγματοποιήσει μια αγορά. Ο Affiliate χρησιμοποιεί διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες και προωθητικές ενέργειες μέσα από διαδικτυακές πηγές (ιστοσελίδες, blogs, newsletters, social media) για να οδηγήσει καταναλωτές στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο καταναλωτής που θα οδηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα καταγραφεί από ένα αυτόματο σύστημα στη «μερίδα» του affiliate, και όταν πραγματοποιήσει κάποια αγορά, ο affiliate θα πιστωθεί ένα ποσοστό ως προμήθεια.

 

Αυτός είναι ένας συνήθης τρόπος που λειτουργεί ένα affiliate network, όμως εκτός από αγορές, ο στόχος της καμπάνιας μπορεί να είναι διαφορετικός, ανάλογα με το τι επιθυμεί ο διαφημιζόμενος. Ας δούμε λοιπόν κάποιους τρόπους που μπορεί να λειτουργήσει ένα affiliate network:
- Cost Per Click (CPC), ο affiliate εισπράττει ένα ποσό για κάθε κλικ που θα γίνει σε κάποιο δημιουργικό εικόνας ή κειμένου ενός διαφημιζόμενου.
- Cost per Action ή Cost per Lead (CPA ή CPL), ο affiliate πληρώνεται για κάποια συγκεκριμένη ενέργεια που κάνει ο επισκέπτης στο site του διαφημιζόμενου π.χ. συμπλήρωση μιας φόρμας εγγραφής μέλους ή newsletter.
- Cost per Sale (CPS), ο affiliate αμείβεται για κάθε online πώληση που θα πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου, κατόπιν παραπομπής ενός επισκέπτη σε αυτή.
- Revenue Sharing (REVSHARE), με τον οποίο ο διαφημιζόμενος μοιράζεται ένα μέρος από τα κέρδη του με τον affiliate (ιδιαίτερα δημοφιλές στα site με τυχερά παιχνίδια) και
- Cost per Thousand ή Cost per View (CPM ή CPV), o Affiliate κερδίζει ένα ποσό για κάθε χίλιες εμφανίσεις μίας διαφήμισης.
- Cost per Install (CPI), ο Affiliate κερδίζει ένα χρηματικό ποσό για κάθε εγκατάσταση προγραμμάτων software.

 

Αν νομίζετε ότι το affiliate marketing είναι κάτι που αξίζει να ασχοληθείτε, έχετε blog, ιστοσελίδα, καλή παρουσία στα social media, ή ένα newsletter, μπορείτε να εγγραφείτε στο δίκτυο συνεργατών της LearningEvolution.gr κάνοντας κλικ στο banner που ακολουθεί.

LearningEvolution.gr Affiliate Network

Για το άρθρο αυτό έχουμε πάρει πληροφορίες από τη wikipedia.

 
 
 

Ασφαλείς Πληρωμές με:

Ασφαλείς πληρωμές με όλες τις κάρτες
bottom5
 

Που θα μας βρείτε:

LearningEvolution.gr

25ης Μαρτίου 37

54645, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310.466.481

fax. 2310.868.478

 

Ποιοι είμαστε:

 
 

Copyright © 2014 LearningEvolution.gr - All rights reserved

 
 
Virtuemart Template by www.yagendoo.com
[ ]
^